SUSHI CORNER GEEL

SUSHI CORNER GEEL Sushi Corner Geel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 447 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Sushi Corner Geel. Meer weten? Ontdek meer

30 jun 2022 om 20:06 Normaal 1,5u wachten, na 2,5u bestelling gekregen. Bezorger belde mij op, dacht omdat hij het niet vond, maar hij stond gewoon voor de deur te wachten omdat het regende. Op zich geen ramp, maar rare service vind ik dat wel. Eten was niet zo vers
29 jun 2022 om 22:08 Wij zijn niet goed van het eten,overgeven buikkrampen. Denk dan de tonijn niet meer goed was daar hebben we ook niet alles van opgeeten. Was wel de eerste keer vorige was het wel goed zonder problemen Mvg De Wolf
29 jun 2022 om 21:59 Mooi op tijd bezorgd maar de sushi was minder lekker dan de vorige keer
25 jun 2022 om 11:05 fresh fresh this time, not out of the fridge.
25 jun 2022 om 10:24 Was niet glutenvrij, had het wel gevraagd! Was een leuk nacht…
19 jun 2022 om 20:03 Veeel te lang moeten wachten! Meer als 1,5 uur voor m’n bestelling er was.
12 jun 2022 om 19:43 ‘Wat vond je van je bestelling bij Sushi Corner Geel?’. Geen idee, na 3 uur nog altijd aan het wachten, beter even wachten met je mailtjes
11 jun 2022 om 22:26 We hebbe 2u en half moeten wachten op ons eten we hebbe zelfs moete bellen waar ons eten was, het was koud. Heel jammer
11 jun 2022 om 21:24 Bezorgtijd 150 min
6 jun 2022 om 11:34 Bijna 2 uur wachten op de bestelling. De sushi kon ook meer variatie en de tonijn was véél te licht van kleur (kwaliteit kon beter).
5 jun 2022 om 21:51 Duurde lang voor het hier was. Had een keertje moeten bellen om te vragen of ze al onderweg waren. Voor de rest was het wel in orde.
5 jun 2022 om 20:21 Ik ben al 2,5 uur aan het wachten op een bestelling. Levering zou nl een uur geleden moeten geweest zijn. Geen bericht van vertraging, niemand neemt op als je telefonisch contact wenst op te nemen, .... Geen betrouwbare service dus.